Mogućnosti

ORYX Centar za sigurnu vožnju predstavlja idealan prostor koji je moguće unajmiti za održavanje različitih programa i događanja kreiranih prema vašim posebnim zahtjevima te ga pretvoriti u najzabavnije igralište za odrasle.

MOGUĆNOSTI

Uz automobilističku stazu i otvoreni prostor s površinom većom od 80.000m2, nalazi se i multifunkcionalna zgrada opremljena suvremenom tehnologijom poput zvučne tehnike, projekcijskih platna i projektora različitih dimenzija te nekoliko manjih i većih prezentacijskih dvorana. Upravo je ova zgrada idealna za održavanje prezentacija proizvoda i usluga, jednodnevnih ili višednevnih školovanja, seminara, konferencija i mnogih drugih događanja. A uz prateći sadržaj i događanja na poligonu, te logističku podršku ORYX tima, možete biti sigurni da će se o vašem eventu pričati još dugo nakon njegovog završetka.

Želite li na drugačiji, inovativan, zabavan te prije svega učinkoviti način predstaviti i promovirati svoje proizvode i usluge?

Ako je vaš odgovor da, onda je ORYX Centar za sigurnu vožnju pravo rješenje za vas.

Tijekom održavanja svih vrsta događanja u ORYX Centru za sigurnu vožnju klijenti su u mogućnosti implementirati vlastita obilježja vizualnog identiteta u svim korištenim prezentacijskim dvoranama i prostorima (plakati, pingvini, zastavice, video materijali,…) te na samom objektu i poligonu s pripadajućim modulima (transparenti, zastave, billboardi,…) što centar pretvara u vaš vlastiti adrenalinski park.

Obratite nam se ukoliko imate interes za organizacijom: 

 • prezentacije proizvoda ili usluga
 • različitih sastanaka
 • kongresa
 • konvencija
 • sajmova na otvorenom ili u zatvorenom prostoru
 • team buildinga
 • tematskih zabava za zaposlenike, poslovne partnere ili klijente
 • sportskih natjecanja
 • karting utrka
 • glazbenih priredbi (koncerti i sl.)
 • treninga sigurne vožnje
 • ostalih događanja prema dogovoru

Specifičnost ORYX Centra za sigurnu vožnju je jedinstvena infrastruktura, prilagodljiva različitim vrstama korisnika. Možete li zamisliti bolje mjesto za prezentaciju ili demonstraciju novog modela osobnog ili teretnog vozila ili pak motocikla, od poligona s pripadajućim stazama na kojima ste u mogućnosti uživo predstaviti sve prednosti u odnosu na konkurenciju, njegovo ponašanje na različitim voznim površinama, u svakodnevnim, ali i u kritičnim situacijama u prometu te značenje svih tehnoloških inovacija o kojima svi slušaju, ali ih nemaju priliku isprobati?

Specifičnost ORYX Centra za sigurnu vožnju je jedinstvena infrastruktura, prilagodljiva različitim vrstama korisnika.

No nemojte misliti da je centar rezerviran samo za događanja vezana uz automobilsku i prateću industriju. Neki od naših zadovoljnih klijenata bili su Breitling, Acer, Sharp, M SAN Grupa, Agram servisi, Data Lab, INA, Franck, Coca Cola HBC Hrvatska, ali i Valvoline, Toyota, Hyundai, Renault, Škoda, Volvo, Peugeot, Jaguar, Bentley, Mercedes i mnogi drugi. Svi oni odabrali su nas iz razloga što su htjeli biti drugačiji od svih ostalih i pružiti svojim kupcima, partnerima i novinarima poseban, adrenalinom nabijen događaj kojega će se svi sjećati s osmijehom na licu.

Budite i vi drugačiji i posebni. Čekamo vas.