O nama

Svi vozači znaju da ih autoškole, koliko god dobre bile, neće naučiti kako se ispravno vozi po snijegu, ledu, prvoj kiši… Te se stvari uče iz iskustva.

Ali katkad iskustvo stečeno na pravim prometnicama dolazi uz velik rizik i puno, puno stresa – zato postoji ORYX Centar za sigurnu vožnju koji vas te stvari može naučiti na siguran i zabavan način.

ORYX Centar za sigurnu vožnju djeluje u sklopu Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu.

ORYX Centar za sigurnu vožnju prvi je i jedini centar u Hrvatskoj vrhunski opremljen i specijaliziran za izvođenje treninga sigurne vožnje na posebnim modulima namijenjenim za vježbanje različitih tehnika vožnje. Površina od 80.000 kvadratnih metara s 4 modula omogućuje izvođenje vježbi vožnje na automobilu, motociklu, kamionu ili autobusu te mnoge druge specijalne vježbe u potpuno sigurnom okruženju i na najvišoj razini po uzoru na najmodernije centre za sigurnu vožnju u Europi.

U ORYX Centru za sigurnu vožnju uz upute vrhunski obrazovanih instruktora usvajate smjernice iz kojih proizlazi sigurno vladanje vozilom. Simulacijama raznih nepredvidivih i ekstremnih uvjeta u mogućnosti ste učvrstiti svoja znanja i iskušati vozačke vještine u potpuno sigurnom okruženju kako biste upoznali granice svoje sposobnosti vožnje, naučili pravilno reagirati u opasnim situacijama te, u konačnici, sigurnije vozili. ORYX Centar za sigurnu vožnju nudi vam trening sigurne vožnje kao dopunski obrazovni program za vozače svih kategorija s ciljem edukacije vozača i njihovih reakcija u rizičnim situacijama koje se svakodnevno događaju u prometu.