Tip treninga

Sjetite se osjećaja koji vas je prožeo kada ste prvi puta gledali Brze i žestoke. Priznajte da ste barem na djelić sekunde poželjeli biti kaskader iz filma koji izvodi nevjerojatne poteze za volanom automobila.

Uvod

Treninzi sigurne vožnje namijenjeni su svim vozačima koji posjeduju valjanu vozačku dozvolu. Svaki trening sigurne vožnje sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Klikni i saznaj više!

Treninzi sigurne vožnje

Cilj baznog treninga sigurne vožnje jest osvijestiti polaznike o svakodnevnim opasnostima koje vrebaju ne samo u prometu već i u našim vlastitim vozilima te im dati sposobnost pravodobnog uočavanja i procjene, a samim time i ispravnog reagiranja u datim situacijama. Klikni i saznaj više!

Trening eko vožnje

Trening eko vožnje predviđen je za sve vozače, a posebno za profesionalne te predstavlja inovativni temelj dobrog, ekonomičnog i ekološkog upravljanja vozilom. Klikni i saznaj više!

Specijalistički trening vožnje

Okretanje pod ručnom kočnicom u vožnji, miris spaljenih guma i 170 otkucaja srca u minuti? Da, ali samo kod nas na zatvorenom poligonu u kontroliranim uvjetima. Klikni i saznaj više!