Uvod

Treninzi sigurne vožnje namijenjeni su svim vozačima koji posjeduju valjanu vozačku dozvolu. Svaki trening sigurne vožnje sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela.

Teoretski sadržaj treninga u prvom dijelu održava se u vrhunski opremljenim učionicama, a u drugome je dijelu koncipiran prema temama koje se obrađuju i izvodi se u praktičnoj vježbi koja se izvodi na samim modulima.

Praktična edukacija se obavlja na vozilima polaznika ili na vozilima Centra za sigurnu vožnju uz pravovremenu rezervaciju.

Preporučujemo edukaciju na vlastitom vozilu kako bi se polaznici upoznali s mogućnostima svog vozila u simulaciji kritičnih uvjeta na cesti. Bilo da ste za upravljačem osobnog automobila, kamiona, autobusa ili motocikla – ORYX Centar za sigurnu vožnju jamči vam izvođenje visoko kvalitetnog treninga sigurne vožnje uz zabavno, poučno i nezaboravno iskustvo.

Različitom kombinacijom modula i intenziteta korištenja kreiraju se brojni programi edukacije za vozače na Centru za sigurnu vožnju podijeljeni u stupnjeve po težini, počevši od osnovnog treninga sigurne vožnje pa do individualne obuke za posebne skupine vozača.

A mislili ste nakon baznog treninga da sve znate… Opet smo vas iznenadili!